Olavi Rytkönen

Olavi Rytkönen
 

Fun Pandemian juontajien joukko kasvaa tänään yhdellä ammattilaisella. Olavi Rytkönen on kokenut juontaja ja puheviihteen ammattilainen Kuopiosta. Monipuolinen sanataiteilija on tullut tutuksi mitä erilaisimmista yleisötapahtumista eukonkannon MM-kisoista Finnish Blues Awardsiin, Kuopio Triathlonista LadyBugiin. Olavi on myös suosittu seminaarien ja konferenssien juontaja, ketteräleukainen mies johdattelee pitkänkin päivän juohevasti. Radioaalloilta Olavi on tuttu niin Oikealta Asemalta kuin Yle Savostakin, tällä hetkellä oma ohjelma pyörii Radio Sandelsilla.

Savon murre viäntyy tarvittaessa meleko monelle mutkalle, onhan Sonkajärveltä syntyisin olevalla Olavilla meriittilistallaan maamme myydyimmät murrejulkaisut savolaisesta Asterixista viäräleukaiseen Lucky Lukeen. Juontokielet ja murrepitoisuus ovat tietenkin keikoilla tilaisuuden luonteeseen sopivat.

Muutakii ohjelmoo löötyy: Olavin S/ukellus savolaisuuteen/-show on savolaista stand uppia ja interaktiivista murrekonsultaatiota yhdistelevä hulvaton puolituntinen, jonka jälkeen ei-savolaisen leuat ovat vääremmässä kuin koskaan ja maailmaa katsellaan ihan eri vinkkelistä.