Kaukolasipartio

 
Vankkaa kulttisuosiota Itä-Suomessa jo pitkään nauttinut Kaukolasipartio on todella kova live-bändi. Yhtyeen keikkabussi on ollutkin liikenteessä viime vuodet miltei taukoamatta. Myös Etelä-Suomen media on alkanut kiinnostua erikoisestta ”poikabändistä”, ovathan Kaukolasipartion nostaneet pikitien päässä esille mm. Yle, Helsingin Sanomat , Iltasanomat, Iltalehti ja Maaseudun tulevaisuus. Bändin uusimman levyn kappale Kesyttämätön leijona sen sijaan oli pitkään listojen kärjessä Radio Suomi Popin järjestämässä TOP POP 10 -kisassa.

Kaukolasipartio huokuu yleisölleen hyvää henkeä ja kovaa meininkiä. Siitä on moneksi: Tanssijalat kuumiksi saavaksi huippu bilettäjäksi tai suunpielet ylös nostattavaksi viihdytysjoukoksi, pöydistä esitystä seuraavalle juhlaväelle. Showssa ei tyydytä pelkästään esittämään hyvää musiikkia, tempaamaan katsojat mukaan tai olemaan hauskoja, vaan siinä yhdistyvät nämä kaikki. Ja mikä parasta vielä täysin aidosti ja rehellisesti.

Vaikka Kaukolasipartio luokin uraansa omien kappaleiden ympärille, yleisöä hemmotellaan edelleen keikoilla myös omaleimaisilla cover-versioilla, joista ryhmän taival sai alkunsa.